Vragen?036 - 534 5688info@almeregdw.nl

Persinformatie

Onze organisatie streeft duidelijk- en openheid na over onze diensten en producten. Als gerechtsdeurwaardersorganisatie houden wij ons niet alleen met commerciële activiteiten bezig. Wij hebben immers ook een duidelijk omkaderde wettelijke, publieke taak. Deze nemen wij uiterst serieus. Ons dagelijks denken en handelen is gebaseerd op de eisen die een iedere belanghebbende daaraan mag stellen. Daarvoor wordt door ons verantwoording afgelegd aan o.a. het Ministerie van Justitie.

Uiteraard kunnen bepaalde maatschappelijke vraagstukken nadere uitleg en toelichting nodig hebben. Indien u deze wenst te ontvangen verwijzen wij u graag naar de woordvoerders van de Koninklijke Beroepsorganisatie van Gerechtsdeurwaarders. De gegevens treft u aan op de site van de KBVG (www.kbvg.nl).

Indien u ons wilt benaderen over individuele kwesties die ons kantoor aangaan kunt u ons tijdens kantooruren bereiken. Wij wijzen u er wel op dat door ons geen specifieke informatie over personen, bedrijven of instellingen wordt verstrekt.

Voor de pers geldt dat voor vragen en/of opmerkingen contact kan worden opgenomen met de heer J. van Lunteren op telefoonnummer 036 5345688.

 
223