Vragen?036 - 534 5688info@almeregdw.nl

Organisatieprofiel

We bieden vanuit het midden van Nederland aan het bedrijfsleven en overheden een breed scala aan incasso- en deurwaardersproducten. Voor een enkele vordering, maar ook voor portefeuilles met meer dan 10.000 opdrachten per jaar.

We zijn sinds 1 oktober 1990 gevestigd in Almere, werken met een team van ruim 30 medewerkers, waaronder 9 (kd/tgv.-) gerechtsdeurwaarders en leveren reguliere incassodiensten en aaneensluitende deurwaardersproducten die verder gaan dan wat men vaak verwacht.

Hierbij kan onder andere gedacht worden aan juridische advisering in iedere fase van de dienstverlening van de opdrachtgever om betalingsproblemen bij en na facturering te voorkomen, detachering, interne training van debiteurenbeheerders van opdrachtgevers, bemiddeling bij betalingsconflicten en het opstellen van constaterings-rapporten die als bewijs bij probleemsituaties kunnen dienen.

We bieden flexibele en duidelijke producten met een heldere prijsstelling.

De belangen van zowel de opdrachtgevers als hun klanten worden gewaarborgd door externe kwaliteitsaudits, beheer van derdengelden op beschermde bankrekeningen, financieel toezicht door de externe toezichthouder (BFT), gerichte informatieverstrekking en een open communicatie over mogelijkheden en onmogelijkheden.

 
218