Vragen?036 - 534 5688info@almeregdw.nl
 • Fotolia_121861850_vrouw op voorgrond kijkt naar bezoeker Fotolia_121861850_vrouw op voorgrond kijkt naar bezoeker
  advies
  begeleiding
  preventie

  veel is mogelijk

  om al snel

  betaling te krijgen

Voor-incasso

Vaak is het debiteurenbeheer bij kleine en grote bedrijven een hoog genoteerd punt op het prioriteitenlijstje. Toch merken we steeds weer dat veel bedrijven in de praktijk veel te weinig (kunnen) besteden aan hun portefeuille openstaande facturen.

Een gestructureerde opvolging van verzonden en niet betaalde facturen draagt onder andere zorg voor een constante geldstroom. Omzet maken is immers wel leuk, maar omzet moet ook betaald worden.

Des te langer er gewacht wordt met het aanspreken van opdrachtgevers die hun nota niet betaald hebben, des te lastiger wordt vaak om daadwerkelijk te incasseren. Snelle opvolging maakt het goed mogelijk om opgekomen problemen tijdig met uw opdrachtgevers te signaleren, te bespreken en op te lossen.

Voor alle onbetaalde facturen waar geen conflict aan ten grondslag ligt geldt dat ze tijdig met herinneringen, aanmaningen en gepaste incassomaatregelen moeten worden opgevolgd.
 

Wij kunnen uw interne debiteurenbeheer doorlichten en stroomlijnen. Ook kunnen wij het beheer (eventueel ook op onderdelen) overnemen. Afhankelijk van uw wensen, de inrichting van uw organisatie en de praktische noodzaak kunnen de diverse maatregelen worden getroffen.

 
201