Vragen?036 - 534 5688info@almeregdw.nl
 • Fotolia_126541725_vrouw headset Fotolia_126541725_vrouw headset
  werken bij
  Almere GDW

  momenteel staat

  er een vacature open voor

  een ervaren incassomedewerker

 • Fotolia_121861709_man en vrouw kijken naar bezoeker Fotolia_121861709_man en vrouw kijken naar bezoeker
  werken bij
  Almere GDW

  momenteel staat

  er een vacature open voor

  een ervaren incassomedewerker

 • Fotolia_121840857_Kantoormedewerkster op voorgrond Fotolia_121840857_Kantoormedewerkster op voorgrond
  werken bij
  Almere GDW

  momenteel staat

  er een vacature open voor

  een ervaren incassomedewerker

vacature ervaren incassomedewerker

wie wij zijn en wat wij doen

Almere Gerechtsdeurwaarders biedt aan haar opdrachtgevers een breed juridisch advies- en incassogericht dienstenpakket aan. Ruim 25 medewerkers, waaronder 9 gerechtsdeurwaarders zorgen dagelijks vol enthousiasme voor een optimaal incassoresultaat. De gerechtsdeurwaarders zijn specialisten in het praktisch inzetten van brede juridische kennis in combinatie met een gezamenlijke ervaring “op de weg”. En dat doen we in heel Nederland.

Onze opdrachtgevers mogen dus wat van ons verwachten.

wij zijn op zoek naar incassomedewerkers met ervaring

Een ervaren incassomedewerker verzorgt de behandeling van het gehele dossiertraject voor diverse opdrachtgevers. Binnen de functie wordt een zelfstandige beoordeling van dossiers verwacht. Het zelfstandig voorbereiden, opstellen, controleren en afwikkelen van deurwaardersexploten ten behoeve van gerechtelijke procedures en beslagleggingen maken dagelijks onderdeel uit van de werkzaamheden. De functie combineert afwisselende administratieve handelingen met veelvuldige (persoonlijke en telefonische) contacten met debiteuren en derden (zoals opdrachtgevers). Balie- en callcenterwerkzaamheden maken dan ook onderdeel uit van de functie.

Alles gericht op een goede dienstverlening richting alle partijen, waarmee wij dagelijks zaken doen.

wat verwachten wij?

Dat je in het bezit bent van minimaal een HAVO diploma en de Nederlandse taal perfect beheerst. Dat vinden wij belangrijk bij zowel mondelinge als schriftelijke communicatie. Dat je in staat bent goed, duidelijk en direct te communiceren met iedereen die met ons te maken krijgt. Dat je zelfstandig, stressbestendig, analytisch sterk, vasthoudend, gestructureerd, accuraat, daadkrachtig, verantwoordelijk en nieuwsgierig bent. En uiteraard verwachten wij dat je ervaring hebt opgedaan in vergelijkbare functies bij andere gerechtsdeurwaarderskantoren, incasso-organisaties of incasso-afdelingen bij andere bedrijven.

Dat je fulltime wilt werken. Bij ons is dat 40 uur per week. Parttime werken tot minimaal 24 uur per week is bespreekbaar.

wil je reageren?

Stuur dan jouw sollicitatie aan info@almeregdw.nl of aan Kroonprinsstraat 3-5 (1312 BE) Almere, ter attentie van Anita van de Weerd.

Een reactie van onze kant mag je binnen 10 werkdagen na ontvangst van jouw sollicitatie verwachten.

 
229