Vragen?036 - 534 5688info@almeregdw.nl

Op donderdag 21 en vrijdag 22 mei 2020 is ons kantoor gesloten. Wij zijn op deze dagen niet bereikbaar.
 

Wij lezen op deze dagen de inkomende e-mails niet en zullen u vanaf 25 mei a.s. weer informeren. Heeft u dus dringende vragen of opmerkingen? Laat het ons op tijd weten. Ook wij hebben uiteraard onze werkomstandigheden aangepast, maar zijn wel optimaal bereikbaar.

Belangrijke informatie voor opdrachtgevers

Gerechtsdeurwaarders mogen op Hemelvaartsdag 21 mei 2020 (in het algemeen gesproken) niet 'de weg op' om bijvoorbeeld dagvaardingen uit te reiken of beslag te leggen. Dat is wettelijk vastgelegd.

 

Voor opdrachtgevers die op deze dag perse maatregelen genomen willen hebben geldt dan ook: neem op tijd contact op met uw vaste contactpersoon op ons kantoor om te bespreken welke (on-) mogelijkheden er zijn. Waar nodig zal afzonderlijk verlof moeten worden gevraagd. 

 

Overigens geldt in het algemeen dat het zinvol is om bij voorgenomen spoedmaatregelen of bekende fatale termijnen (zoals het instellen van hoger beroep) ruim op tijd met ons te overleggen over de (on-) mogelijkheden. Ook wanneer het nemen van maatregelen etc. nog onzeker is. 

 
206