Vragen?036 - 534 5688info@almeregdw.nl

informatie over uw Privacy

De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) heeft als doel om iedereen van wie persoonlijke gegevens worden verwerkt te beschermen tegen verkeerd gebruik. Eén van de uitgangspunten van de AVG is openheid. Iedereen moet kunnen weten welke persoonlijke gegevens worden verwerkt en op welke manier dat gebeurt.

Ook ons kantoor verwerkt veel persoonlijke informatie van burgers die bij ons zaken hebben lopen. Wij doen dat zorgvuldig en goed beveiligd. Uiteraard verkopen wij geen informatie aan derden en stellen wij geen informatie ter beschikking aan derden die geen essentiële rol in de zaken hebben. Kortom: als wij informatie delen dan kunnen we uitleggen waarom wij dit doen.

In onze Privacyverklaring leggen wij iedereen die met ons kantoor te maken heeft uit hoe wij omgaan met persoonlijke gegevens.

Op de pagina 'informatieverzoek AVG' is een formulier opgenomen dat gebruikt kan worden om bijvoorbeeld om wijziging van door ons gebruikte informatie te vragen.

Wij kunnen ons voorstellen dat u vragen heeft over uw gegevens. Belt u ons gerust voor een toelichting. U kunt ook een terugbelverzoek invullen, dan nemen wij contact met u op.

 
263